meeste gestelde vragen

Betalen: 

Je kunt bij Isadora sieraden betalen met IDEAL of vooraf overmaken op rekeningnummer NL47 KNAB 05089522 39 tnv Isadora sieraden o.v.v je bestellingnummer.

 

Verzending:

Voor Nederland bedragen de verzendkosten €1,99 (zonder track & trace).

Je hebt ook de mogelijkheid om voor track & trace te kiezen á €3,99. Dan ontvang je van ons een verzendbewijs en is je bestelling te volgen.

 

Je bestelling wordt binnen 1-3 werkdagen verstuurd. Isadora sieraden is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte bestellingen, vertraging van PostNL/DHL of wanneer ze leveren.

Wil je je bestelling volgen? Kies dan voor track & trace!

 

Ophalen:

Het is ook mogelijk om je bestelling op te halen in Hoofddorp. Je krijgt een mail als je bestelling is afgerond. Vanaf dat moment kan je mailen wanneer je jouw bestelling op wilt komen halen. In overleg stemmen we een ophaalmoment af.

 

Retourneren:

Kralen en onderdelen kunnen niet geretourneerd worden. Mocht je niet tevreden zijn over de sieraden? Of heb je een andere reden? Stuur dan meteen na ontvangst van jouw bestelling een e-mail met jouw ordernummer, jouw gegevens en welke sieraden je graag wilt retourneren. Dan nemen wij contact met je op, over het retourproces.

 

- Retourzending naar ons is op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigde of zoek geraakte retour artikelen.

- LET OP! De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening (klant).

- Oorbellen kunnen niet geretourneerd worden i.v.m hygiëne.